Tilbage til nyheder

29.09.2017

Efter knap 3 års spændende arbejde, skal de 4 fjordhaveforeninger i Limfjorden snart stå på egne ben, da det 3-årige projekt støttet af Nordea afsluttes ved årsskiftet.

Limfjordsrådet er derfor i gang med at udarbejde en evalueringsrapport, som samle op på erfaringerne med at etablere foreninger i de fire fjordhavebyer Lemvig, Nykøbing Mors, Løgstør og Aalborg.

”Selvom Limfjordsrådet har være med til at starte foreningerne op, så har de enkelte bestyrelser i fjordhaverne sat sit helt eget unikke præg på foreningen, arbejdsmetoder og fokus. Det har alt sammen været en spændende proces og vi har lært meget af at arbejde sammen med så driftige og vedholdne frivillige kræfter. Og det har haft stor betydning for projektet, at foreningens medlemmer og bestyrelser har været så engageret i projektet, som de har. Det er vi stolte over”, fortæller projektleder Torben Bramming Jørgensen.

Sideløbende med evalueringsrapporten udarbejder Limfjordsrådet også en manual til at etablere nye fjordhaver. Her samles de 3 års tekniske og praktiske erfaringer sådan at de høstede erfaringerne kan hjælpe nye fjordhaver i gang – både flere steder i Limfjorden og i resten af landet.

Tilbage til nyheder

 
 OP